Företagshälsovård Stockholm

företagshälsovård stockholmHar du ett företag i Stockholm eller kanske har du funderat på att starta upp ett? Har du funderat över det här med företagshälsovård Stockholm? Ett företag ska kunna garantera sina anställda en bra företagshälsovård med regelbundna vårdkontroller. Företagshälsovård är en verksamhet som biträder både arbetsgivare och anställda med medicinska, ergonomiska och tekniska råd. De hjälper till att hantera och fixa problem i arbetsmiljön på er arbetsplats så varken din eller dina anställdas hälsa utsätts för fara. Man skulle kunna jämföra det med skolhälsovården, fast för företag. Exempelvis ska en anställd ska kunna få hjälp att komma tillbaka till arbetet efter att ha varit sjuk och arbetet ska anpassas efter dennes förutsättningar. Enligt arbetsmiljölagen är dessutom arbetsgivare skyldiga att ge de anställda den företagshälsovård som krävs i respektive yrke, så av den anledningen är det extra viktigt att kolla upp det här när du startar upp ett företag. Så om du ska starta upp ett företag i Stockholm eller någon annanstans i Sverige så var noga med att kolla upp det här med företagshälsovård ordentligt innan du sätter igång. Företagen i Stockholm bör dessutom föregå med gott exempel för resten utav företagen i Sverige, eftersom Stockholm är Sveriges huvudstad.